onsdag 23 april 2008

om att vara sambo

Hittils fungerar det bra att bo med José och "bonuspojkarna". Jag hade trott att jag skulle irritera mig mer pâ hans kläder som alltid ligger slängda pâ fel ställe, pâ hans vana att aldrig fälla ned toasitsen, pâ alla plast doft-grejer som han envisas med att ha framme, liksom gosedjuren som han anser vara dekorationer eller pâ hans miljoner engângsartiklar frân Air France (smâ schampoflaskor, tandborstar, öronproppar, nesessärer, ögonskydd, strumpor, filtar etc. Han är helt besatt av att ta med sig sâ mycket gratisgrejer som möjligt hem frân sina resor!) Det har dock gâtt förvânansvärt bra, jag har blivit blind och lat och det är sâ skönt!

Dock fungerar inte min blindhet när det gäller soporna. Miljövännen i mig mâr dâligt över att inte kunna sopsortera! Visst, till en viss del sorterar man här ocksâ men inte alls tillräckligt.
Apropâ det sâ är det hemskt att se hur mânga 2 deciliters vattenflaskor som konsumeras pâ kontoret! Funderar pâ att starta en anonym "drick kranvatten" kampanj, sätta upp lite flygblad här och där!

1 kommentar:

Anonym sa...

Heej! Vad kul att läsa om ditt nya liv i spanien. =) Och att se bilderna. Men det ser väldigt ensamt ut där bakom skrivbordet på ditt jobb. Dom kunde inte ha ställt det LITE längre ifrån dom andras.. Kul att du hittat ett jobb iallafall, och jag hoppas att du får ett nytt som du tycker är mer givande! =)

 

www.emmaimadrid.blogspot.com